Rockwool og Isover isolering
Hulmursisolering
200,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Få pris på hulmursisolering.
Indtast oplysninger her
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Dansk Isolering.
Isolatør siden 2008
The Amazing Slideshow Addon!

Q&A / FAQ: Isolering af hulmur

Med mere end 20 års erfaring i isoleringsbranchen, har vi et godt overblik over de mange forskellige spørgsmål, som opstår i forbindelse med isolering af hulmuren.


Her på denne side har vi samlet mange af de spørgsmål, som kunder igennem årene har skrevet ind til os pr. mail, eller har stillet os i forbindelse med udførelsen af et gratis isoleringstjek. Gennem tiden har vi skrevet mange forklaringer til emnet hulmursisolering. Dette har naturligt udmundet sig i en del artikler, der altid har ligget tilgængelige her på hjemmesiden.

Sideløbende med diverse artikler har vi også lavet små video sekvenser, der går tættere på specifikke spørgsmål indenfor hulmursisoleringen. Som oftest er det undertegnede, mig som indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink der tegner og fortæller.

Formålet med denne side er at samle alt viden og materiale, eg. forskellige artikler, spørgsmål fra kunder samt videoer, på en side og med forhåbentlig større overskuelighed, hjælpe dig med at finde svar på det du søger omkring emnet: Hulmursisolering. Jeg håber, at du tager dig tiden til at dykke ned i emnet finde det du søger og forhåbentlig også blive en smule klogere undervejs.

Indhold i denne artikel

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering
Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Hulmursisolering og økonomi

I dette afsnit har vi samlet en række artikler, der belyser forskellige aspekter vedrørende hulmursisolering og dets forhold til økonomi. Uanset om du er interesseret i de potentielle energibesparelser eller de økonomiske fordele ved at investere i hulmursisolering, finder du her værdifuld information. Dyk ned i vores kuraterede artikler for at få indblik i, hvordan hulmursisolering kan påvirke din boligs energieffektivitet og din private økonomi på sigt.

Hulmursisolering og din bolig

I dette afsnit har vi samlet en række artikler, der belyser forskellige aspekter vedrørende hulmursisolering og dets indvirkning på boligforbedring. Uanset om du er interesseret i de potentielle forbedringer af boligens energieffektivitet eller de generelle fordele ved at investere i hulmursisolering, finder du her værdifuld information. Dyk ned i vores kuraterede artikler for at få indblik i, hvordan hulmursisolering kan påvirke din boligs komfort på sigt.

Video'er: Hvordan hulmursisolering

Step 1. Murstenen tages ud
01

Murstenen tages ud

Step 1. inden hulmursisolering kan påbegyndes tages flere mursten ud. Her er vi meget opmærksomme på, at gøre det forsigtigt, så vi ikke efterlader ar på huset.
Step 2. Eksisterende isolering undersøges
02

Eksisterende isolering undersøges

Step 2. Når murstenen er taget ud, undersøges den eksistrende isolering. Vi tjekker om der er isolering, hvilken type det er, om den er faldet sammen, er våd osv.
Step 3. Isolering indblæses i hulmuren
03

Opfyldning af hulmur

Step 3. Når murstenene er ude og eksisterende isolering undersøgt, kan vi påbegynde opfyldning af hulmuren med isoleringsgranulat.
Step 4. Afslutning af hulmursisolering
04

Murerarbejde

Step 4. Når hulmuren er fyldt med isoleringsgranulat, går vores professionelle murer igang med at sætte mursten tilbage i muren. Der vil altid være en lille forskel på en ny fuge og en gammel fuge.

Hulmur video'er

Vil du se hvordan isoleringsarbejdet med hulmuren foregår. Så kan du tjekke disse videoer. Nogle af dem har et par år på bagen, men der er faktisk ikke meget der har ændret sig i de 20 år vi har været i branchen, så de er stadig relevante.

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image