Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!

Værdier hos Dansk Isolering - CRS & ESG

Hos Dansk Isolering er CSR (Corporate Social Responsibility) og ESG (Environmental, Social, and Governance) ikke blot buzzwords, men essentielle komponenter i vores virksomhedskultur. Vi arbejder målrettet på at integrere bæredygtighed i vores forretningsstrategier, fra at reducere vores miljøpåvirkning gennem energieffektive løsninger til at fremme social ansvarlighed og god selskabsledelse. Vi mener, at en langsigtet tilgang til bæredygtighed ikke blot er godt for planeten, men også forretningsmæssigt fornuftigt, da det skaber værdi for både vores kunder og samfundet som helhed.

Samlet set er vores værdier om Tilgængelighed, Service og Ordentlighed grundlaget for vores succes og vores løfte til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at ved at holde fast i disse værdier, kan vi fortsat levere fremragende isoleringsløsninger, samtidig med at vi bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Tilgængelighed

Dækker over, at du altid skal kunne få fat i os – enten via telefon, eller via nettet. Uden for vores normale telefontid, som er 07-17 man-tors og 07-15 fredag, træffes vi via mail. Har du ønske om at blive kontaktet om aftenen, gør vi gerne det frem til kl. 21,00. Tilgængelighed dækker også over, at vi altid skal have en opdateret og tidssvarende hjemmeside, så skulle du støde på en fejl, hører vi meget gerne fra dig

Service

Dækker over den oplevelse du, som kunde, har, både når du entrerer vores hjemmeside, kontakter os pr. telefon eller har besøg af vores håndværkere. Det er vigtigt, at du har en god oplevelse - ellers hører vi gerne fra dig.

Ordentlighed (ESG & CSR)

Dækker over den måde vi ønsker at blive opfattet på. For os betyder ordentlighed, at vi opfører os på den man forventer sig af os: At vi overholder de aftaler vi laver og at et tilbud holder. Det er gode Sønderjyske dyder som vi er meget stolte over.

Endvidere betyder ordentlighed også, at vi deltager i -  og støtter -  tiltag der forbedre livskvaliteten for de der har behov. Det kan være støtte til den lokale idrætsforening, eller en julekurv til en værdig trængende. Men det handler også om den måde vi ansætter og fastholder. Hos os er sygt barn eller ægtefælle mindst lige så vigtig som dagens gøremål. Og så har altid en praktikant og/eller en flexjobber ansat og de indgår på ligefod med alle andre. 

Vi tager ansvar for miljøet omkring os på alle tænkelige måder – både når vi vælger biler, kontorartikler og de materialer, vi benytter i processen omkring isolering. Vi stiller simpelthen krav til vores leverandører og vi bruger kort og godt ikke produkter der sviner bare for at spare en flad femmer. 

Vi syntes også at det er ordentligt at vi sortere vores affald. Det har vi egentlig gjort siden 2010 og har altid syntes at det var normalt. Vi opdeler vores pap og plastik, og vi bruger energi på at minimere deponi - både fordi det er god business, men også fordi det er god logik. 

I gamle dage kaldte vi det ordentlighed og oprydning. Nu hedder det CSR og ESG. Vi hilser det velkomment og håber alle vores kunder, konkurrenter og leverandører gør det samme.


Med venlig hilsen

Martin Brink
Indehaver

+45 3074 7430
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image