Rockwool og Isover isolering
Hulmursisolering
200,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Få pris på hulmursisolering.
Indtast oplysninger her
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Dansk Isolering.
Isolatør siden 2008
The Amazing Slideshow Addon!
Featured

Derfor anbefaler vi Rockwool

Når det kommer til hulmursisolering, er valget af det rigtige isoleringsmateriale afgørende for at sikre en optimal energibesparelse og komfort i dit hjem. Hos Dansk Isolering anbefaler vi på det varmeste Rockwool til hulmursisolering, og her er hvorfor.

Hvorfor vælge Rockwool til hulmursisolering?

Rockwool er et produkt af mineraluld, som er kendt for sin lave sætningsgrad. Det betyder, at materialet ikke synker sammen over tid, hvilket sikrer en vedvarende isoleringseffekt, selv mange år efter installationen. Dette er særligt vigtigt i hulmursisolering, hvor stabilitet og varig ydeevne er altafgørende.

Fordele ved hulmursisolering med Rockwool

  1. Langvarig isoleringseffekt: Rockwool's lave sætningsgrad betyder, at din hulmursisolering holder formen og effektiviteten år efter år.
  2. Brandhæmmende egenskaber: Rockwool er naturligt brandhæmmende, hvilket øger sikkerheden i dit hjem.
  3. Bæredygtighed: Rockwool produceres med en høj andel af genanvendt materiale, hvilket gør det til et miljørigtigt valg, når du vælger at isolere din bolig.
  4. Produktion i Danmark: Rockwool fremstilles i Danmark, hvilket sikrer høj leveringssikkerhed og understøtter lokal produktion.

Kontakt os for professionel rådgivning

Der er mange faktorer at overveje, når du skal vælge den rette hulmursisolering, men én ting er sikkert: Med Rockwool får du en løsning, der både er effektiv, sikker og bæredygtig. Hos Dansk Isolering står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste isoleringsløsning til dit hjem. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Mineraluld bedst til isolering nybyg

I Dansk Isolering arbejder vi med alle typer isoleringsopgaver og alle de gængse typer isoleringsmateriale fra de anerkendte producenter. Derfor ved vi, hvad der er den rigtige løsning for lige netop dit projekt
Den anden gode nyhed er, at man faktisk godt kan give et generelt svar på, hvilken type isoleringsmateriale, der fungerer bedst. I hvert fald når det kommer til nybyggeri.
Når det handler om nybyggeri, tøver vi ikke med at anbefale mineraluldsprodukterne fra Rockwool.

Vælg isolering med lav sætningsgrad

Produkterne fra Rockwool har en meget lav sætningsgrad. Det betyder, at de nærmest ikke sætter sig eller synker sammen. Heller ikke over mange år. Det betyder altså noget, når vi i dag lægger næsten halve meter høje lag af isolering på lofterne i nybyggeri.

Fordele ved mineraluld

Mineralulds produkter fra Rockwool har tre sympatiske egenskaber
Det er brandhæmmende som bare pokker
Der er høj leveringssikkerhed på produkterne, fordi de produceres i Danmark på en stor, moderne fabrik uden for Hobro.

Et miljørigtigt valg ved isolering nybyg

Rockwool laves af en meget høj andel af genanvendt materiale – blandt andet gammelt og fraskåret mineraluld. Altså en slags bæredygtigt evighedskredsløb.

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image