Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!

Dansk Isolering siden 2008

Velkommen til dig der vil vide mere om selve virksomheden.

Disclaimer
Lige først en disclaimer :-) Mange af vores dygtige kollegaer og konkurrenter får skrevet teksterne på deres respektive hjemmesider af et reklamebureau fordi det virker bedre på Google. Og nok også fordi et reklamebureau laver bedre swung i teksterne. Ikke hos os! Her er det mig - Martin - der selv skriver teksterne i samarbejde med Thomas, Lars og Winnie som du kan møde både i telefonen og ude i marken ;-). På den måde sikrer vi, at du får den viden du søger. Nogle ord kan virke forkvaklede, men det skyldes desværre, at vi skal skrive lidt"Googlesk" for du kan finde os ude på det store web. 

Service, tilgængelighed og ordentlighed

Siden starten har Dansk Isolering været ude på en fantastisk rejse. Fra den spæde start med 2 mand og en varebil, til idag hvor vi er en solid spiller i markedet, der beskæftiger 10-15 specialiserede medarbejdere fordelt på  vores to afdelinger i Rødekro og Gadstrup. Vores grej er i dag 3-4 gange kraftigere end dengang vi startede, så omregnet er det en helt andet butik i dag end dengang.

Hver eneste arbejdsdag udlever vi vores værdier: Service, Tilgængelighed og Ordentlighed over for kunder og samarbejdspartnere. Det være sig online, som her, eller i telefonen eller måske et videokald hvor sammen gransker et udbudsmateriale. Men rigtig ofte - ja næsten altid - mødes vi ude hos dig og ser sagen an.

I dag løser vi isoleringsopgaver i hele landet. Både store og små. Alt lige fra 25-30.000 m2 lofter over nybyggerier og renovering af almennyttige boliger, til en lille væg i en tidligere terrasse. Nogle af folkene vil helst lave hulmure i de flotte murmestervilla'er, andre vil helst efterisolere lofterne over de mange 70'er huse og nogle har det allerbedst med de helt store pladser hvor vi er mange dage i træk og bare pumper tonsvis af isolering. Den brede sammensætning af både opgaver og personale, gør vi at kan matche dig og os på den helt rigtige måde.

Det var denne indstilling og holdindsats fra alle i virksomheden, der gjorde, at vi vandt priserne som Årets Energimand 2016 og Årets Isolatør både 2017 og 2018. Faktisk har vi været nomineret og i finanalen i alle år siden 2015 til nu 2023. Det er i sig selv en kraftpræstation af vores dygtige team. 

Vi tager også vores sociale ansvar alvorligt. Vi har overenskomst med 3F via Dansk Industri og har som hovedregel altid mindst én praktikant, lærling og/eller arbejdsprøvning i forløb hele tiden. Derfor er vi også de stolte modtagere af Aabenraa Kommunes CSR-mærke. Endda hver år siden mærket blev lanceret. 

Vi er altid på vej mod nye mål, nye standarder, nye kunder, nye samarbejdspartnere og nye kompetencer. Den bedste vej til disse mål, er at vidensdele og netværke. Du er derfor altid velkommen til at give os et kald, sende og mail eller komme forbi kontoret i Rødekro og Gadstrup. Der er kaffe på kanden :-)


På gensyn/genhør 


Martin Brink
Indehaver

t: +45 3074 7430
e: mb(a)danskisolering.dk

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image