Featured

Sønderborgs imponerende forvandling

I Dansk Isolering er vi altid glade og stolte, når vi afleverer en veloverstået isoleringsopgave. Men nogle gange er vi ekstra stolte. Som for eksempel, når vi er en del af noget større end blot en entreprise.

På Sønderborg Havn har vi leveret teknisk isolering og ekspertise til fire specielle og udfordrende projekter, der hver især er med til at virkeliggøre den ambitiøse masterplan for Byens Havn, der er tegnet af den verdensberømte canadisk-amerikanske arkitekt Frank Gehry. 

De 4 byggeprojekter, som Dansk Isolering ind til videre har bidraget til på Sønderborg havn er:

  • Multikulturhuset
  • Alssundkollegiet
  • Kontor B
  • Kontor C


Multikulturhuset rummer blandt andet to biblioteker, en kunstskole, en kulturscene og en café. Multikulturhuset består både af moderne nybyggeri og en gennemgribende renovering af det fredede, markante Ewers Pakhus.

For Dansk Isolering har opgaven bestået af teknisk isolering af brugsvand og varme. Det har været en spændende udfordring. Blandt andet fordi vi har arbejdet i et fredet bygningsmiljø, hvor der skulle tages mange hensyn. I den fredede del af byggeriet er der blevet bygget et ”inderhus” inde i skallen af det gamle pakhus.

Bygherren har valgt at lade de imponerende bindingsværk-konstruktioner stå frit synlige. Ligeledes har rørene fået lov til at være synlige. Det giver i mine øjne en autentisk og rå stemning til rummene.

Vores kunde på Multikulturhuset var Alpedalens VVS.


Alssund-kollegiet, der huser 150 studerende i fleksible og bæredygtige lejligheder, har vi haft fornøjelsen af at lave teknisk isolering på brugsvand og varme

Fagligt er det ikke en svær opgave: Den består af lange, lige træk og stigestrenge, der er nemme at komme til. Og både i teknikrummene og ude på etagerne er der projekteret plads nok til den tekniske isolering, hvilket ikke altid er en selvfølge.

Vores kunde på denne opgave er VVS Søeberg.På både Kontor B og Kontor C - der bl.a. skal huse BMC Fonden og Rambøll - har vi haft fornøjelse af at isolere alt brugsvand, tagvand og varmtvand.

Her var vores kunde Bred VVS


Dét, der gør os særlig stole ved at bidrage til disse tre projekter i Sønderborg er ikke bare udfordringerne og den faglige tillid, som vores kunder viser os. Det er lige så meget dét, at vi er med til at virkeliggøre en ambitiøs byvision.

Dansk Isolering er med til at bygge et trækplaster for hele Syddanmark på havnen i Sønderborg. Vi isolerer ikke bare rør. Vi bygger en katedral - sådan lidt ad gangen :-)

Sønderborgs imponerende forvandling
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image