Rockwool og Isover isolering
Loftisolering
fra 125,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Isover, Rockwool eller Papiruld samme pris
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Etablering af gangbro.
Se fordelagtige priser
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Dansk Isolering.
Isolatør siden 2008
The Amazing Slideshow Addon!
Loftisolering af 1½-plans huse

Huse med skråvægge kan også få foretaget loftisolering. Virkegraden er dog ikke den samme som ved étplanshuse. Når man loftisolerer huse med skråvægge, kan man isolere skunken og den flade del af loftet, hvilket kan give en betydelig forbedring i energieffektiviteten og komforten i boligen.

Loftisolering med Isover isoleringsprodukt
Featured

Når vi i Dansk Isolering laver loftisolering med Isover isolering kommer vi gerne ud til dig og laver en grundig opmåling af dit loft og en vurdering af dit behov for isolering af loftet. Helt gratis og helt uforpligtende.

Gangbro ved loftisolering

En af de vigtigste grunde til at installere en gangbro er, at den giver dig en sikker sti at gå på, når du skal inspicere eller vedligeholde dit loft. Uden en gangbro risikerer du at træde gennem isoleringslaget og beskadige det.

Når loftet bliver isoleret, kommer der ikke længere spildvarme op på loftet. Loftet bliver dermed koldere og koldere luft kan håndtere mindre fugt. Derfor skal man sørge for at øge ventilationen så den øgede fugt ikke sætter sig i spær og konstruktionen.

Loftisolering med warmfiber papiruld
Featured

Papiruld er klart det produkt med størst udsving i både isoleringsevne, densitet og brandklasse. Der findes desværre ingen gyldne kompromisser, men der findes produkter der - i vores optik - er bedre end andre. 

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image